Kneip geeft mij zachte handen

Mijn handen zijn meestal wel zacht. Nu in de winter durven ze toch weleens droog zijn maar al bij al valt dat heel goed mee. Mijn nagelriemen daarentegen zijn een ramp. Ze groeien méga snel en zijn net wel droog of beter gezegd, waren heel droog. Want dankzij de Kneipp seconde Hand- en nagelriemcrème zijn ze dat niet meer.

Kneipp had voorheen al een gamma van 4 handcrèmes. Alle vier met een andere geur en een ander doel. Deze handcrème is gefocust op nagelriemverzorging. Dankzij de abrikozenmelk en marulaolie die erin zit, wordt deze verzorging optimaal. Mijn ergernis aan handcrèmes is dat vettige gevoel dat je eraan overhoudt. Gelukkig heeft deze handcrème dat niet, het trekt echt onmiddellijk in! Na een paar seconden heb je fluwelen handjes.Naast het snel intrekken is de textuur van deze handcrème ook super aangenaam. Het heef teen iets lichtere textuur dan ik gewoon ben maar net daarom trekt het zo gemakkelijk Als je de crème even op je hand laat, merk je ook meteen dat het waterig wordt. Hierdoor krijg je een hydraterend effect. Bovendien ruikt de crème heerlijk naar abrikozen.

De verpakking is er eentje van 75ml. Groot genoeg om een hele tijd te gebruiken en klein genoeg om in je handtas weg te steken. Uiteraard is de kleur van de verpakking voornamelijk oranje, zoals de abrikozen.


Ik ben alvast enorme fan want mijn nagelriemen hadden deze verzorging echt nodig. De handcrème krijgt van mij dan ook een 9/10. Dit hoge cijfer komt doordat het zo snel inwerkt en mijn nagelriemen er echt minder droog van zijn. Zoals ik al zei, ik ben fan.


Je betaalt voor deze crème €6,49 bij de drogisterij. Alle andere handcrèmes van Kneipp komen op €6,09 en ook deze kan je vinden bij de drogist.


xoxo Yana