Detox time with Yves Rocher

2018 is ondertussen al enkele dagen bezig en de vele glazen cava, ijstaarten, dozen chocolade, ... zijn nog lang niet uit mijn lichaam. Mijn gezicht en huid gaan daar altijd onder leiden en daarom is het dringend tijd voor een detox. Yves Rocher kwam een tijdje geleden op de markt met de Elexir Jeunesse lijn. Ik testte deze lijn uit en vertel jullie er alles over. Enjoy!

De Elexir Jeunesse lijn is er om het proces van huidveroudering te vertragen. Het gaat vervuiling op je huid tegen gaan en gaat de huid herstellen tegen alle schadelijke invloeden. Alle producten van deze reeks bestaan dan ook 99% uit natuurlijke bestanddelen. Zoals jullie wel weten vind ik het altijd belangrijk dat er geen minerale oliën, parabenen of siliconen in producten zitten en deze zijn volledig vrij van deze stoffen! Het voornaamste bestandsdeel van deze lijn is de Aphloia plant. Deze plant is afkomstig uit Madagaskar en erg gekend om zijn herstellende werking. De plant op zich ziet er niet speciaal uit, in tegendeel het lijken gewone blaadjes van een struik maar dat zijn ze dus niet.


De lijn bestaat uit 5 producten die perfect samen gebruikt kunnen worden. Er is een dag- en nachtcrème, serum, micellair reinigingsgel en een oogroller. De producten hebben allemaal een mooie groene verpakking met zilveren details.Micellair reinigingsgel

Na een lange dag moet je je make-up af ge gezicht halen. Dit kan perfect met de micellaire reinigingsgel. Deze ontgift de huid en zal alle vuiligheden verwijderen zoals je make-up. Met een gel voelt dit net iets frisser aan dan met een micellair water. Je moet de ge op een wattenschijfje aanbrengen en over je gezicht vegen. (Vergeet zeker je hals niet!)


Micellaire reinigingsgel - €11,90 (momenteel €5,95)


Double action essence serum

Na je gezicht te reinigen is het tijd om de basis van je verzorging te leggen. Dit serum gaat schadelijke stoffen tegengaan waardoor de huid minder vermoeiend lijkt. Ik duw 2x op de pipet om de juiste hoeveelheid te hebben. Deze druppels warm ik even op in mijn handpalm en masseer ik vervolgens in, in het gezicht. Het zou ook rimpels verminderen maar deze heb ik gelukkig nog niet, haha :-).

Double action essence serum - €35,90 (momenteel €18,95)


Dag- & nachtcrème.

Als je 's avonds deze routine verder zet moet je de sleeping care op je gezicht smeren. 's Ochtens smeer je de restructuring care crème op. Deze dag- en nachtcrème. De dagcrème heeft een lichte structuur en smeert heel gemakkelijk. De nachtcrème is net iets dikker maar dat valt heel goed mee. Beide crèmes gaan zichtbare vermoeidheid verminderen.


Restructuring care day cream - €35,90 (momenteel €17,95)

Sleeping care night cream - €35,90 (momenteel €17,95)

Reviver oogroller

De laatste stap mag natuurlijk niet ontbreken! Ik heb altijd last van grote wallen dus gebruik altijd iets rondom mijn ogen. Nu had ik nog nooit zo een speciale applicator gezien! De oogroller bestaat uit 3 kleine ijzeren bolletjes die rollen om de vloeistof mooi te verdelen onder je ogen. Donkere kringen en wallen worden echt kleiner en minder zichtbaar! Ik gebruik deze roller zowel 's ochtens als 's avonds.

Reviver oogroller - €24,90 (momenteel €12,95)

Ik gebruik deze producten nu al 2 weken en ben er enorm tevreden over. Mijn gezicht ziet er opvallend frisser uit, ondanks dat ik niet voldoende slaap. Bovendien geeft Yves Rocher momenteel 50% korting op al hun producten! Als dat geen meevaller is :-).

xoxo Yana