My favorite beauty products - December

Guys guys guys, HAPPY 2018! Ik weet zeker dat jullie een geweldige start van 2018 hadden, ik wens jullie dan ook een GE-WEL-DIG nieuw jaar! Laten we er samen het beste jaar ooit van maken! De maand December​​ is ondertussen ook voorbij dus daarom is het tijd voor een nieuwe favorieten blog. Ik kon wel wat 'me-time' gebruiken de afgelopen maand en dat zal je ook wel merken aan mijn favorieten. Enjoy!1. Weleda tonic

Tonic was vroeger het product dat ik nooit gebruikte. Ik snapte niet zo waarvoor het diende. Wél tonic is het product dat je na het reinigen van je gezicht op doet en net voor je crème. Deze Weleda verfrissende gezichtstonic is zalig. Zoals de naam ook zegt; verfrist het je huid. De geur is super zacht en aangenaam. De tonic doe je best op een wantje, wat je nadien over je gezicht veegt. Zo veeg je het overtollige vuil nog van je zicht en voelt het gezicht helemaal verfrist en proper aan. Het is een 100ml verpakking waardoor het wel een tijdje mee gaat. De tonic vind je terug in de drogisterij of apotheker.

Weleda tonic - € 10,99

2. Catvh & Shine hand & body cream

Bij uitstek het schattigste product van de maand. Misschien wel van het jaar?! Deze mini panda is eigenlijk een hand- en lichaamscrème. Er zijn 3 verschillende varianten waaronder deze panda en nog een roze en licht blauwe variant. Alle 3 de crèmes zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor een spotprijsje. Kruidvat lanceert maandelijks een product dat enkel die maan te koop is. Deze crème is enkel in Januari te koop. De textuur is heel fijn waardoor het een perfecte combinatie is tussen hand- en lichaamscrème. De verpakking is 50ml groot en ook nog mooi als détail op je make-up tafel!

Catch & Shine: hand & body cream - € 2,94

3. Schwartzkopf Beology deep sea extract

Deze maand kreeg ik van DI de kans om enkele producten uit te testen die exclusief verkrijgbaar zijn bij hen. Zo heeft Schwartzkopf een Beology lijn voor het haar uitgebracht. Zelf ik heb ik best frizzy haar. Het pluist echt enorm hard normaal gezien. De heat protecting spray tegen frizzy hair heeft me hier enorm bij geholpen. Mijn haar is nauwelijks nog pluizig, wat het veel gemakkelijker maakt om te onderhouden. Je sprayt de spray op voor je je haar gaat drogen. Zo beschermt het je haar tegen de hitte van je haardroger en laat het je haar niet pluizen. Geweldig toch? Ik ben alvast enorme fan!


Beology deep sea extract - Exclusief bij DI

4. Kneipp badparels

De enige echte me-time had ik deze maand met Kneipp. Kneipp bracht begin dit jaar badparels uit. Ze kwamen met 3 varianten op de markt en mijn favoriet is de oranje variant. De parels zijn super kleine bolletjes die je laat smelten in je bad. Je krijgt er geen schuim door maar een heerlijk geurend en gekleurd bad. De geur laat je helemaal ontspannen en genieten. Elke verpakking is bedoeld voor 2x te gebruiken. Het lijkt alsof je veel parels in je bad doet maar geloof me, je zal er dubbel en dik van genieten! :-) Op elke verpakking staat bovendien een super leuke quote!

Kneipp bath pearls - € 3,99

5. Batiste dry shampoo

De bekende Batiste droogshampoo's kent iedereen wel. Deze maand kwamen ze met een nieuwe formule van de original versie dus riep ik deze oude goude nog eens in mijn leven. December was de maand van de feestjes en laat ons eerlijk zijn, de dag erna heb je niet altijd zin om je haar te wassen en dan was droogshampoo het alternatief. Naast proper uitziend haar geeft het ook nog eens een mooi volume waardoor dit alleen maar een extra plus is. De grote verpakking is een 200ml versie maar er is ook een reis variant van 50ml. Superhandig om mee te nemen! Dus nooit meer een excuus voor vettig haar.

Batiste dry shampoo 200ml - € 3,95

xoxo Yana