Lidl x Paris Hilton - haartools

Ze is heel cliché en als je aan haar denkt, denk je meteen aan PINK. Yes, het is Paris Hilton. Samen met Lidl bracht zij een volledige lijn uit van haartools. Deze lijn is super uitgebreid en gaat van een haardroger, stijltangen, een krultang tot een wafeltang, borstels, ... Alles wat er bestaat om je haar te stylen, hebben ze uitgebracht. Ik koos mijn 3 favorieten van heel deze collectie om te reviewen. Vandaag vertel ik jullie er meer over.

Vorig jaar is er een gelijkaardige lijn uitgekomen maar deze was overheersend metallic roze. Dit jaar is de lijn toch grotendeels zwart met een touch of metallic pink. Dit maakt de lijn heel elegant en chic overkomen. Ik besloot om 3 speciale stukken uit de collectie te kiezen die ik voorheen nog niet of niet vaak gebruikt had.

1. Warmeluchtborstel

Nadat ik mijn haar was, droog ik het meestal meteen. Nu hadden Paris Hilton en Lidl wel een haardroger uitgebracht maar ook een warmeluchtborstel die toch net iets meer mijn aandacht trok. Ik besloot dan ook met deze borstel mijn haar te drogen/brushen. Deze borstel is net als een föhn maar heeft bovenaan een borstel waarmee je haar tegelijkertijd wordt gebrushed. Er zijn 2 opzetstukken voorzien; 1 met zachte haartjes en 1 met gemengde haartjes. De borstel draait door op de knoppen te drukken. Het kan een draaibeweging maken van 360°. De borstel is ook voorzien van een koudeluchtstand en heeft zelfs een automatische oververhittingsbeveiliging. Zo hoef je niet bang te zijn dat je haar beschadigd wordt. De borstel heeft ook een geïntegreerde ionenfunctie zodat je haar niet statisch wordt na het drogen.


Mijn ervaring

Ik heb mijn haar gedroogd terwijl het handdoek droog was. Eerst had ik de roterende functie niet echt goed door maar na een 3-tal minuten ging dat helemaal goed. Mijn haar was droog en gebrushed op exact 17 minuten. Normaal gezien is mijn haar erg pluizerig en statisch wat nu helemaal niet het geval was. Om eerlijk te zijn kan ik ook helemaal niet goed brushen dus dit is voor mij echt ideaal. Mijn haar was zacht en stijl! De warmeluchtborstel krijgt van mij daarom een 8/10.


Warmeluchtborstel Paris Hilton x Lidl - €19,99

2. Wafeltang

Tijdens de feestdagen mocht mijn kapsel toch een extraatje gebruiken en daarom koos ik voor de wafeltang. Een dikke maand geleden was mijn haar nog 35 cm langer en maakte ik regelmatig een vlecht. Nu dat het korter is, lukt dat krullen niet meer en daarom is de wafeltang superhandig want je krijgt er dezelfde krullen mee als je zou hebben na vlechtjes. De tang gaat maar tot 180°C, wat ik best weinig vond. Daarom dacht ik eerst dat het niet goed ging komen. Meestal stijl of krul ik mijn haar op 210°C. Nu was die 180°C toch meer als genoeg om een mooi resultaat te bekomen. Ik had echte bekken alsof ik duizenden vlechtjes in mijn haar had gehad. Het duurde ongeveer 25 minuten om mijn volledige haar te krullen. De wafeltang heeft me enorm verbaast en krijgt van mij een 7,5/10.

Wafeltang Paris Hilton x Lidl - € 22,99

3. Stijlborstel

Hier was ik super benieuwd naar omdat het op baterijen werkt. Om eerlijk te zijn had ik verwacht dat het ging opwarmen en mijn haar ging stijlen maar de naam is eigenlijk ongelukkig gekozen. Deze borstel is een haarborstel met ionen functie. Je kan deze functie aanzetten waardoor je haar minder statisch wordt terwijl je het kamt. Nu weet ik uit ervaring dat een ionen borstel best duur is. Deze borstel heeft echt een goede prijs/kwaliteit verhouding waardoor ik er echt blij mee ben. Na het stijlen van mijn haar is dit echt wel een leuke extra om te hebben. De borstel krijgt van mij een 7/10.

Stijlborstel Paris Hilton x Lidl - €9,99

Over het algemeen ben ik super tevreden over de producten die ik heb getest. Ook zijn de alle andere producten van deze collectie van super kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding is super. Alles is heel voordelig en toch exclusief. Een echte aanrader wat mij betreft. De volledige collectie is nog steeds verkrijgbaar in alle Lidl winkels en online op www.lidl-shop.be.

xoxo Yana