Dutch Designers Outlet lingerie

Ik ben er van overtuigd dat, naast elke man, ook elke vrouw mooie lingerie kan appreciëren. Helaas hangt er aan lingerie vaak een mooi prijskaartje vast. Zo kost een mooi setje al snel evenveel als een goede sijltang. Dutch designers outlet heeft daar een oplossing voor. Net zoals kleding komt ook elk seizoen een nieuwe collectie lingerie uit en zijn er dus ook stukken die uit de collecite zijn en dus bij de outlet terrecht komen. Dutch designers outlet is een Nederlandse webshop die enkel outlet lingerie en bijbehoren verkoopt.


Bij Dutch designers outlet kan je terrecht voor Marlies Dekkers, Sapph, Armani, ... Alle luxe merken van lingerie die je je kan inbeelden hebben zij in stock. Telkens zijn er maar een beperkt aantal stuks en maten van alles omdat het om outlet gaat. Maar als je goed zoekt kan je een mooi setje vinden, net zoals ik!Ik koos voor een setje van Sapph. Ik kende het merk al maar had er voordien nog niets van. Nu ben ik er heel tevreden over. Het setje is volledig zwart en bestaat voornamelijk uit kant. Let wel op dat je de maattabellen goed nakijkt want de maten zijn niet helemaal hetzelfde als bij een doorsnee lingerie winkel. Zo heb ik toch een cup kleiner moeten nemen dan ik normaal zou kopen.


Dutch designers outlet heeft ook badmode, ondergoed voor kinderen, body's, tassen en nachtmode. Ook al deze dingen zijn van bekende merken zoals de lingerie. De service van de site is echt super. Je kan betalen op eender welke manier en terugsturen of annuleren is geen enkel probleem. De verzendkosten komen op €4,95 tenzij je bestelling meer dan €65 bedraagd, dan zijn er geen verzendkosten.

Ik ben alvast fan van mijn setje en van de service van Dutch Designers Outlet en ga er zeker nog eens iets bestellen! Ga jij er ook eens een kijkje nemen?

xoxo Yana