Review: Babyliss Digital Sensor

Mijn haar, mijn leven. Tot voor kort wou ik mijn haar niet eens laten knippen. Nu dat het op schouderlengte is ben ik eerlijk gezegd wel blij. Vroeger was mijn haar 35 cm langer en was drogen, stylen, wassen, krullen,... echt een helse klus. Alles duurde zo lang waardoor ik er vaak geen zin in had. Nu is alles veel gemakkelijker en probeer ik er ook veel meer mee te doen. Mijn haar is nu ongeveer zo'n 30 cm lang, wat nog lang genoeg is om te krullen of op te steken. Naast dat ik lang haar had, had ik ook heel dik haar. De dikte is gebleven en de hoeveelheid ook. De kapper zegt altijd dat ik haar heb voor 3 pruiken, hehe :-). Een goede haardroger is dus meer dan nodig. Daarom testte ik de BaByliss Digital Sensor Haardroger uit voor jullie.


Altijd al ben ik enorme fan geweest van alle BaByliss producten. Zo heb ik al 2 jaar de Curls Secret en ook een stijltang van BaByliss. Toen ze met deze lijn op de markt kwamen, was ik wel heel erg benieuwd. Het Digital Sensor gamma bestaat momenteel uit 3 producten; een stijltang, een curl secret (krultang) en een haardroger. Digital Sensor houdt in dat het toestel 366 per seconde de temperatuur meet en aanpast. Bij een haardroger gaat deze de temperatuur maximum 70°C laten worden. 70 graden zou de meest veilige temperatuur zijn om je haar te drogen.De haardroger heeft 5 snelheden, wat best veel is voor een haardroger. Als je gewoon je haar begint te drogen doe je dit ook best zonder opzetstuk. Zo heeft de haardroger een groot bereik en gaat er geen warme lucht verloren. De haardroger is ook voorzien van 3 opzetstukken. Bij elk opzetstuk wordt er een andere snelheid aangeraden. De combinatie van het opzetstuk en de snelheid van de droger, wordt ge kapsel optimaal. (Weetje: Deze haardroger droogt aan 130km/u)


Wat een van de grootste voordelen is aan deze haardroger is dat hij ook energiezuinig is. Hij bespaart tot 80% van je energieverbruik tegenover een andere haardroger. Om te verzekeren dat de haardroger echt wel degelijk is, geeft BaByliss 5 jaar garantie.

Mijn ervaring

Zoals je hierboven kon lezen, heb ik enorm dik haar en ook veel. Daardoor is het nooit makkelijk om mijn haar te drogen of het wordt heel erg beschadigd. Als ik het niet droog met een haardroger, heeft het zo'n 24u nodig. Daarom was ik heel benieuwd naar de Digital Sensor technologie. Zoals de sensor beloofd, blijft de temperatuur echt constant. Het wordt zeker niet te warm en al zeker niet koud. Handig is dat er een knop is voor koude lucht waardoor je har minder gaat pluizen op het einde en de haarschubben sluiten. Mijn haar was volledig droog op 17 minuten om exact te zijn. Super snel en super efficiënt! De BaByliss Digital Sensor haardroger krijgt van mij een 8/10!


BaByliss Digital Sensor haardroger (6500FRE) - € 225

Bol.com : BaByliss Digital Sensor haardroger

Vanden Borre: BaByliss Digital Sensor haardroger


xoxo Yana