Oléo Synergie - geurkaarsen

Tijdens het studeren is er maar 1 ding dat mij kan kalmeren, een geurkaars. Zoals jullie ondertussen wel weten besteed ik er veel belang aan of iets natuurlijk of bio is. Ook kaarsen kunnen van natuurlijk was gemaakt zijn en dat bewijst Oléo Synergie.


Oléo staat vooral bekend voor essentiële olie die je in een diffuser kan steken. Nu zijn ze ook op de markt gekomen met kaarsen. Ze hebben er verschillende op de markt gebracht en elke kaars heeft zijn eigen doel. Zo is er bijvoorbeeld een antistress kaars, een revitaliserende kaars en een voor een zachte nachtrust.Alle geuren zijn afkomstig uit Grasse, (Frankrijk) en zijn 100% natuurlijk. Zowel de wax als de geur is volledig natuurlijk. Daarom ben ik er ook enorme fan van. De kaarsen komen in een glazen verpakking. Ze hebben ook allemaal een dekseltje dat bevestigd wordt met 3 ijzeren gespjes. De duurtijd van het branden weet ik helaas niet maar de kaars is toch al 9u aan het branden op mijn bureau en is nauwelijks halverwege. Het leuke is ook dat je de potjes kan hergebruiken nadat de kaars opgebrand is.


De Oléo Synergie geurkaarsen zijn verkrijgbaar bij DI.

xoxo Yana