Livia is tegen menstruatiepijn

Omdat mijn blog bijna helemaal aan de vrouwen gewijd is, gaan we er nog iets dieper op in. Dit is er eentje één en al voor vrouwen. Dus heren, sorry!


Om menstruatiepijn te vermeiden zijn er altijd super veel tips van oma maar niets helpt zoals het moet. Liva wilt er nu iets tegen doen. Ze willen de volledige menstruatiepijn doen stoppen. Op een heel eenvoudige en snelle manier zou de menstruatiepijn verdwijnen. Ik testte het even uit om te zien of dit wel klopt.

Wat is het?

Livia is een klein elektronisch apparaatje. Hier kan je de flowerd pads op aansluiten. De 2 flower pads bevestig je vervolgens op je buik of onderrug. Na de bevestiging van deze pads moet je het apparaatje aanzetten. Er is een aan- en uitknop en een + en - knop. Dit apparaatje geeft lichte elektrische pulsen af die je normaal gezien niet of nauwelijks voelt. Dankzij deze pulsen gaat je pijn verdwijnen. Je mag wel niet vergeten om het apparaat op te laden. Dit gebeurt met een micro USB-aansluiting. Deze kabel krijg je ook bij je set.


Het leuke aan apparaat is dat het een klep heeft aan de achterzijde zodat je het makkelijk aan je riem of broekzak kan bevestigen. Ook kan je het pimpen in verschillende kleuren dankzij de Livia skins. Zo heb ik de mijne een turquoise skin gegeven. Om alles mee te nemen is er ook een doosje voorzien waar je flower pads en je toestel in passen. Zo is het altijd gemakkelijk om mee te nemen.

Mijn ervaring

Begin deze week was het zo ver, hevige pijn in de onderbuik en het begon. De perfecte tijd om Livia uit te testen. Ik plakte de pads eerst op mijn onderbuik omdat daar de pijn het hevigst was. Ik had het gevoel dat ik de 1ste elektrische puls voelde maar verder heb ik er niets van gevoeld. De hele dag is mijn pijn weg gebleven. Maar maar maar ... Ik had wel heel hevige hoofdpijn wat ik normaal nooit heb. Of het nu aan Livia lag dat ik hoofdpijn had, dat weet ik niet maar die was er wel. De volgende dag kleefde ik de plakkers nog eens en had ik nog steeds lichte hoofdpijn. De krampen en buikpijn waren wel volledig weg.


Van mij krijgt Livia een 7/10. De kans dat de hoofdpijn van ergens anders kwam is groot. De pijn in mijn buik was echt helemaal verdwenen en ik voelde niets van het apparaatje zelf. Wat mij betreft is het echt mega handig tijdens de donkere dagen van de maand.


Livia set - €159

Livia skin - €14,90

xoxo Yana