Review: Bubble 't - Macaron bath fizzers

Als er iets lekkerder is als macarons, mogen jullie mij dit nu laten weten. Ik ben helemaal verzot op macarons. Nu kwam Bubble & Tea met iets nieuws, de macaron bath fizzers of beter bekend als bruisballen. Bubble & Tea brengt altijd super originele producten op de markt, zo hebben ze bruisballen in de vorm van theezakjes en nu dus ook in de vorm van macarons.De verpakking bevat 5 bruisballen van 50g. Ze zijn elks nog eens afzonderlijk verpakt. Elke bruisbal bestaat uit 3 delen en is niet aan elkaar vastgeplakt. De boven en onderkant zijn licht roze van kleur en de middelstelaag is wit. Ze ruiken heerlijk naar frambozen, aardbeien en bramen met een touch van witte thee. Bubble & Tea staat er dan ook voor bekend om altijd thee in hun producten te verwerken en dat is echt heerlijk! Al hun producten zijnt trouwens ook parabenenvrij.Om de bruisballen te gebruiken moet je ze gewoon even onder de kraan met warm stromend water houden en laten verbrokellen. Zo spreid de geur zich het best. Om een intensere geur te hebben kan je ook 2 bruisballen gebruiken. Het gaat niet echt schuimen dus je hoeft geen schrik te hebben voor een overvol bad. De kans is wel groot dat je ze gaat willen opeten maar dat mag helaas niet :-).Deze macarons zijn toch wel mijn favoriete badproducten van het moment. Ze zijn trouwens verkrijgbaar bij alle DI filialen.


xoxo Yana