Review: Treets Traditions body scrub

Ik sta altijd te popelen om nieuwe producten uit te testen. Als het dan nog eens om een merk gaat dat ik niet ken, vind ik het nog leuker. Ik had nog nooit over het merk gehoord om eerlijk te zijn, Treets Traditions. Ze kwamen onlangs met een nieuwe lijn op de markt; Pure Serenity Bamboo. Eén van de producten van deze lijn is een body scrub, ik testte deze voor jullie uit. Enjoy!


Pure serenity

De nieuwe lijn is geïnspireerd op Japan. De typische en vooral traditionele kersenbloesem komt er in terug. Deze kersenbloesem gaat de huid verzachten en jong houden. Wat ik altijd belangrijk vind aan beauty producten is dat ze parabenen- en siliconenvrij zijn. Deze lijn bevat zelfs geen kleurstoffen en minerale oliën waardoor ik nog betere verwachtingen had.


Bamboo body scrub

De scrub komt in een verpakking van 375 gram. Deze is wit met roze. Naast de scrub krijg je ook een schepje in de verpakking waardoor het makkelijker is om het product op te scheppen. Zo blijft niet alles onder je nagels zitten want dat is toch echt vervelend. De geur is yuzu & kersenbloesem zoals je wel kon vermoeden. Yuzu is een citrusvrucht uit het Oosten. Mijn eerste indruk van deze geur was vooral de frisheid. Ik had een iets zoetere geur verwacht door de kersenbloesem maar de yuzu maakt het heel verfrissend.


De textuur van de scrub is ook heel fijn. Voor het gebruik heb ik alles even goed gemengd want het 'waterige' lag boven op de scrub zelf. Nadat ik het had gemengd leek de scrub heel aangenaam om te smeren. Dat was ook zo. Bij het opsmeren op de huid gaat de scrub lichtjes schuimen. Zoals elke scrub verwijdert het de dode huidcellen op je huid.

Ik ben een enorme fan van kersenbloesem en zo ook een enorme fan van dit product. Bij mij blijft het zeker nog onder de douche staan. Heel de Treets traditions Pure Serenity lijn is verkrijgbaar bij DI. Laat mij zeker weten wat je er van vindt!

xoxo Yana