Roger&Gallet - Extraits de cologne

2018 komt eraan en dus vond Roger&Gallet het nodig om met iets nieuws op de markt te komen; de extraits de cologne. Het merk heeft een geschiedenis die al 150 jaar mee gaat en is momenteel onderdeel van de L'Oréal groep. Alles draait rond geuren, verzorging en parfum. Ze staan bekend om hun eau de cologne en nu hebben ze er een nieuwe versie van gemaakt het extrait of extract.

Het Extraits de Cologne is er in 5 verschillende geuren en vooral kleuren. De kleuren van de lijn zijn allemaal pastel waardoor ze heel aantrekkelijk over komen. Hieronder bespreek ik met jullie alvast mijn 3 favoriete geuren. De geuren zijn allemaal te verkrijgen in een 30,100 en 500ml verpakking. De 30 en 100ml hebben een spuitsysteem bovenaan, de 500ml helaas niet maar is wel een super mooie eyecatcher in je interieur! (Prijzen, link en promocode vind je onderaan)

Casis Frénésie

Deze geur is met uitstek mijn favoriete geur van deze lijn. De casis frénésie bevat essentiële olie van zwarte bes, peper, rozeninfusie en gedistilleerde oliën van geranium, lavendel, galbanium en buchu. Dit allemaal samen vormt een heel frisse en kerstelijke geur van een pastel blauwe kleur. Op de onderstaande foto zie je een 100 en 30ml verpakking. Vooral de 30ml verpakking is enorm handig om mee te nemen.

Verveine Utopie

Pastel geel doet meteen denken aan een citrus geur en zo is het ook. De Verveine Utopie bevat cederhout, guaiac, vetiver, basilicum en geloof het of niet, absint. Al deze ingredienten samen geven een oppeppende geur die je helemaal verfrist. Persoonlijk ben ik meer van zoete of 'water' frisse geuren waardoor deze niet tot mijn favorieten behoord maar moest je van een citrus geurtje houden is deze zeker aan te raden.


Néroli Facétie

Bij het lezen van deze naam kwam meteen mijn basiskennis Frans naar boven. Facétie staat namelijk voor vrolijk en goedlachs. De naam is perfect gekozen voor de geur die gemaakt is van neroli, oranjebloesem, strobloem, cederhout, petitgrain, engelwortelzaad en vetiver. Het geeft je een zalig ontspannend gevoel waardoor je spontaan begint te lachen. Facétie, goedlachs dus! Als dat niet zalig is.


Alle parfums zijn te verkrijgen via Planet Parfum. Je vind er ook de 2 andere geuren die ik niet besproken heb maar zeker de moeite zijn.

Om jullie toch nog extra te verwennen tijdens de feestdagen heb ik een promocode voor een korting van 20%.

Promocode: RG-yanahuremovic

Website: Planet Parfum

xoxo Yana