Go out with me and Veritas

Heel uitzonderlijk schrijf ik deze blogpost volledig in het Nederlands. Hiervoor heb ik heel bewust gekozen omdat het over de nieuwe GO OUT lijn gaat van Veritas en Veritas daarnaast ook een Belgisch merk is. Door dit artikel in het Nederlands te schrijven wil ik hier de nadruk extra op leggen en mijn Belgische/Nederlandse volgers aansporen om eens een kijkje te nemen op de website om de volledige collectie te bezien. Dit kan door op deze link te klikken: webshop veritas.


De inleiding was nu wel lang genoeg. Let's go out.


In Augustus is Veritas met een leuke lijn gekomen om de herfst te trotseren. Van regenjassen, fietstassen, tassenbeschermers voor de regen, zaldehoezen, poncho's, ... noem maar op! Ze hebben alles in één collectie gegoten om stijlvol de regendagen te trotseren.


Een aantal kleuren en prints komen steeds terug om heel de collectie volledig te maken. De kleuren die vooral terugkomen zijn bordeaux, donker blauw, metallic goud en animal print. Het leukste van al deze kleuren is dat ze perfect combineerbaar zijn met elkaar en dat bewijs ik hieronder.
The look

Zelf koos ik voor een echte regenjas die me deed terugdenken aan mijn lagere schooltijd. Eentje die ik kon oprollen in een zakje zodat ik die overal gemakkelijk mee kan nemen. Om het helemaal af te maken vond ik dat de regenjas echt mocht opvallen en daarom is het de animal print geworden.


De eyecatcher had ik nu wel gevonden dus nu was het tijd om mijn look compleet te maken. Ik ben helemaal verzot op botjes maar haat het dat zelfs door de botjes mijn voeten nat worden. Veritas had deze mega coole bordeaux regenbotjes in de collectie zitten. Bovendien kan je deze ook gewoon dragen wanneer de zon schijnt want laten we eerlijk zijn, zijn ze niet leuk?!


Om de look af te maken besloot ik voor een leuke fietstas te kiezen. Een zwarte elegante tas met reptieldessin waarin je laptop zelfs past. Of je nu naar je werk gaat of naar school; je laptop en boeken passen er super gemakkelijk in en je ziet er nog elegant uit ook. De tas heeft achteraan een vak dat je kan openritsen. Nadat je dit hebt opengeritst kan je het bevestigen aan je bagagedrager. (pluspunt: De tas is vrij smal dus er kan nog steeds iemand achterop je fiets! :) )


Hatelijk als je tas en fiets helemaal nat zijn na een helse fietstocht toch? Je wil dan weer snel op je zadel springen maar het is ondertussen al klets nat door de regen of je wil snel iets uit je tas halen maar die is zo nat dat al het water er in loopt. Zelfs daar heeft Veritas de oplossing voor deze herfst. Ik wou toch iets matchy uitkiezen dus koos ik voor een metalic gouden hoes voor mijn fietszadel en een bijpassende regenhoes voor mijn handtas. Zo kan ik altijd op een droog zadel zitten en altijd iets uit mijn handtas nemen zonder dat alles nat wordt.


Shop al deze leuke spullen en veel meer in de webshop van Veritas. Die kan je vinden door op deze link te klikken: Webshop veritas. Je kan de leuke spullen ook in de winkels vinden.Yes, nu ben ik helemaal klaar om de regen te trotseren! Jij ook?xoxo Yana